VELKOMMEN til gudstjenste

Hver søndag fejres der Gudstjeneste i Isenvad Kirke.

Det er oftest kl. 9 eller kl. 10.30, og enkelte eftermiddagsgudstjenester kl. 16.

Den første "kl.9 Gudstjeneste" i hver måned forløber som en morgentjeneste uden nadver.

Til alle øvrige formiddagsgudstjenester serveres der efter Gudstjenesten,"Hilse-på-kaffe, te og saft" i Graverhuset, som ligger lige ved siden af kirken.

Ved Gudstjenester kl. 10.30 er der under prædikenen Børnenes kvartér i "Kvartérhulen" for børnene. Læs mere her.

KALENDERFOLDER

Hent en printklar
kalender for
m.m.

HER

KIRKEBIL

For ældre og gang besværede er der kirkebil.

Ring til Ikast Taxa 70 22 18 18 for bestilling af kørsel.

Egenbetalingen er 20 kr. for tur-retur.

ISENVAD KIRKE LUKKER 22. MAJ 2017

Der igangsættes istandsættelse af Isenvad kirke fra d. 22. maj 2017 og kirken er derfor lukket i hvert fald frem til oktober 2017.

Menigheden opfordres til at benytte Fonnesbæk kirke eller én af de andre omkringliggende kirke i perioden.

Det er Gudstjenestetider for Fonnesbæk kirke der efter 22. maj oplyses her i Isenvad kirkes kalender.

Special gudstjenester

Spaghettigudstjenester
er særlige eftermiddagsgudstjenster rettet specilt mod mindre børn og deres familier.
Efter en kort gudstjeneste i børnehøjde, serveres der spaghetti og kødsovs i konfirmandstuen.

BUSK gudstjenste.
Den sidste søndag i oktober er Gudstjenesten særlig målrettet Børn og Unge i Sogn og Kirke.
Spejdere og FDF er traditionelt medvirkende ved Gudstjenesten.

Friluftsgudstjeneste
I september rykker vi udenfor og holder Gudstjeneste under åben himmel på plænen veed Sentrum.

Fastelavnsgudstjeneste
er særlig målrettet Familier med børn. Kom gerne udklædt og tag med til efterfølgende tøndeslagning i Sentrum.

Church a cross
International service. An open ecumenical Christian fellowship across culture and ethnicity.
For more informaions CLICK HERE