VELKOMMEN til gudstjenste

Hver søndag fejres der Gudstjeneste i Isenvad Kirke.

Det er oftest kl. 9 eller kl. 10.30, og enkelte eftermiddagsgudstjenester kl. 16.

Den første "kl.9 Gudstjeneste" i hver måned forløber som en morgentjeneste uden nadver.

Til alle øvrige formiddagsgudstjenester serveres der efter Gudstjenesten,"Hilse-på-kaffe, te og saft" i Graverhuset, som ligger lige ved siden af kirken.

Ved Gudstjenester kl. 10.30 er der under prædikenen Børnenes kvartér i "Kvartérhulen" for børnene. Læs mere her.

KALENDERFOLDER

Velkommen til gudstjenester i Fonnesbæk kirke.

Isenvad kirke skal istandsættes og der afholdes derfor ikke gudstjenester i kirken fra d. 10. juli.

Menigheden opfordres herefter til at følge gudstjenesterne i Fonnesbæk Kirke kl. 10.30
Se tidspunkter for gudstjenesterne i gudstjenestekalenderen her

Kirkebil for ældre og gangbesværede

bestilles på 70221818 og koster 20 kr./tur

Fælleskørsel til Fonnesbæk kirke:

der afgår minibus fra kirkepladsen v. Isenvad kirke kl. 10.10

Der afholdes dog flg. særgudstjenester i Isenvad:
Høstgudstjeneste: Søndag d. 17. september 2017 kl. 1 14:00 hos Jens Carl Nielsen, Brandevej 30, 7430 Ikast
BUSKgudstjeneste: søndag d. 29. oktober 2017 kl. 10:30 i Sentrum

Gudstjenester i Fonnesbæk kirke:

KIRKEBIL

For ældre og gang besværede er der kirkebil.

Ring til Ikast Taxa 70 22 18 18 for bestilling af kørsel.

Egenbetalingen er 20 kr. for tur-retur.

Special gudstjenester

Spaghettigudstjenester
er særlige eftermiddagsgudstjenster rettet specilt mod mindre børn og deres familier.
Efter en kort gudstjeneste i børnehøjde, serveres der spaghetti og kødsovs i konfirmandstuen.

BUSK gudstjenste.
Den sidste søndag i oktober er Gudstjenesten særlig målrettet Børn og Unge i Sogn og Kirke.
Spejdere og FDF er traditionelt medvirkende ved Gudstjenesten.

Friluftsgudstjeneste
I september rykker vi udenfor og holder Gudstjeneste under åben himmel på plænen veed Sentrum.

Fastelavnsgudstjeneste
er særlig målrettet Familier med børn. Kom gerne udklædt og tag med til efterfølgende tøndeslagning i Sentrum.

Church a cross
International service. An open ecumenical Christian fellowship across culture and ethnicity.
For more informaions CLICK HERE