Isenvad Kirkegård

Kirkeværge:
Bodil Holm Nielsen
bhn@isenvad-kirke.dk

Kirken er derfor lukket foreløbig indtil jul 2017. Status på istandsættelsesprocessen opdateres her på siden.Læs mere

Velkommen til gudstjenester i Fonnesbæk kirke.

Isenvad kirke skal istandsættes og der afholdes derfor ikke gudstjenester i kirken fra d. 10. juli.

Menigheden opfordres herefter til at følge gudstjenesterne i Fonnesbæk Kirke kl. 10.30
Se tidspunkter for gudstjenesterne i gudstjenestekalenderen her

Fælleskørsel til Fonnesbæk kirke:

der afgår minibus fra kirkepladsen v. Isenvad kirke kl. 10.10

Der afholdes dog flg. særgudstjenester i Isenvad:
Høstgudstjeneste: Søndag d. 17. september 2017 kl. 1 14:00 hos Jens Carl Nielsen, Brandevej 30, 7430 Ikast
BUSKgudstjeneste: søndag d. 29. oktober 2017 kl. 10:30 i Sentrum