TILLYKKE med den lille ny..

Registreringen af en fødsel sker automatisk, hvis der har været en jordemoder til stede.
Har der ikke været en jordemoder til stede, skal moderen anmelde fødslen digitalt på borger.dk senest 14 dage efter fødslen

Ugifte forældre kan i reglen få faderskabet registreret ved at afgive en omsorgs- og ansvarserklæring senest 14 dage efter barnets fødsel. Faderskabet anmeldes digitalt på www.borger.dk med NemId.
Anmeldelse af faderskab giver fælles forældremyndighed, medmindre Statsforvaltningen kontaktes omkring dette

Kirken er derfor lukket foreløbig indtil jul 2017. Status på istandsættelsesprocessen opdateres her på siden.Læs mere

Velkommen til gudstjenester i Fonnesbæk kirke.

Isenvad kirke skal istandsættes og der afholdes derfor ikke gudstjenester i kirken fra d. 10. juli.

Menigheden opfordres herefter til at følge gudstjenesterne i Fonnesbæk Kirke kl. 10.30
Se tidspunkter for gudstjenesterne i gudstjenestekalenderen her

Fælleskørsel til Fonnesbæk kirke:

der afgår minibus fra kirkepladsen v. Isenvad kirke kl. 10.10

Der afholdes dog flg. særgudstjenester i Isenvad:
Høstgudstjeneste: Søndag d. 17. september 2017 kl. 1 14:00 hos Jens Carl Nielsen, Brandevej 30, 7430 Ikast
BUSKgudstjeneste: søndag d. 29. oktober 2017 kl. 10:30 i Sentrum