Intet news_id angivet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelt

Bodil Nørager er ansat 1 år som sognepræst i Isenvad og Fonnesbæk sogne fra 1. august 2017.Læs mere


Ved ansøgningsfristens udløb har menighedrådene i Fonnesbæk og Isenvad sogne modtaget 7 ansøgninger til den ledige præstestilling. På et fælles møde den 15. juni, hvor også Biskop Henrik Stubkjær og provst Poul Erik Knudsen...Læs mere


Tilmelding konfirmandundervisning

Alle der bor i Isenvad Sogn, og som går i 7.a eller 7.b på Nordre skole kan følge konfirmandundervisningen v. sognepræst Bodil Nørager, Konfirmandstuen, Bygaden 15, Isenvad.
Første undervisningslektion er torsdag d. 31. august kl. 8.00-9.30.
Efter undervisningen sørger Isenvad Menighedsråd for transport til Nordre skole.

KLIK PÅ BILLEDET HEROVER og kom direkte til TILMELDINGS SIDEN FOR KONFIRMANDUNDERVISNING ISENVAD 2017/18.

(De der går i 7.c, 7.d eller 7.i på Nordre skole følger deres klasser til UNDERVISNING ved præster fra Ikast sogn: v. Karin A. Vestergaard, Poul Erik Knudsen og Birthe Møberg. Information om tilmelding til deres undervisning kommer fra nævnte præster direkte til klasserne. Det aftales med konfirmandunderviseren, hvor man ønsker at blive KONFIRMERET)

ISENVAD KIRKE

ligger lige midt på byens hovedgade, Bygaden 12.
"Stands og hør - her er dør - til den sande glæde" - synger vi med den gamle digter, men det er stadig sandt, for Isenvad kirke inviterer hver søndag til fællesskab om Gudstjeneste.

Derudover er der gennem året særlige gudstjenester og aktiviteter rettet mod forskellige målgrupper og i forskellige former og rammer.

Isenvad kirke og dets personale danner desuden rammen om livets største begivenheder.

VELKOMMEN