Isenvad kirke istandsættes

07.09.2017

I perioden hvor kirken er lukket henvises til gudstjenster i Fonnesbæk kirke.
Se gudstjenesteliste her.
Dog afvikles flg. gudstjenester i Isenvad:

Der afholdes dog flg. særgudstjenester i Isenvad:
Høstgudstjeneste: Søndag d. 17. september 2017 kl. 1 14:00 hos Jens Carl Nielsen, Brandevej 30, 7430 Ikast
BUSKgudstjeneste: søndag d. 29. oktober 2017 kl. 10:30 i Sentrum

Del dette:

Kirken er derfor lukket foreløbig indtil jul 2017. Status på istandsættelsesprocessen opdateres her på siden.Læs mere