Babysalmesang

Fonnesbæk kirke tilbyder Babysalmesang for 2-6 måneder gamle babyer som er født og/eller døbt i Isenvad sogn/kirke eller Fonnesbæk sogn/kirke.

Babysalmesang stimulerer barnets musikalske og sansemotoriske udvikling. Gennem gentagelse af de samme salmevers opleves kirkerummet og musikken på en uformel måde og du får inspiration til at synge og bevæge dig med din baby derhjemme.
Vi både leger og danser til salmesangen og stimulerer alle barnets sanser med effekter som rasleæg, sæbebobler, fjer og bevægelse.

Det kræver ikke særligt kendskab til hverken kirke eller salmesang at gå til Babysalmesang med sit barn.
Alle kan være med.

Babysalmesang er ELSKET af mange babyer - og således også deres forælder.

Efter en halv times babysalmesang er der mulighed for at hygge sig sammen med de øvrige deltagere over en kop kaffe/te og brød som deltagerne skiftes til at medbringe.

Du kan her se, hvornår næste holdforløb af Babysalmesang starter og hvordan du tilmelder dig.