2014 IV kirkegaard

Vinder af ugens Kirkelufter

blev her i uge 7: Cecilie Petersen 4. kl

Hjertelig tillykke og god appetit til dig!

Det var sidste kirkelufter i denne omgang.
Tak til alle der gik med og gættede med.

Kirkelufter - værd at gå efter!

Hver fredag er der seks nye spændende opgaver slået op på pæle rundt langs kirkediget.

På hver opgave vil der være noget at læse, lære og svare på. Svarene bliver til sidst til et langt kodeord, som kan sendes senest onsdag på sms/mail til sognemedhjælper Tina Bøcher. Af de rigtige besvarelser trækkes der hver uge lod om gevinsten på 1 kg fredagsslik. Vinderen offentliggøres på kirkens hjemmeside og Facebookside om torsdagen.

Der kan være spørgsmål til temaet, tælle/finde opgaver i kirkerummet (åbent fra 8 – 18), QR koder til en bibeltekst, salme eller lignende og forslag til en kreativ aktivitet eller måske bageopskrift. Medbring derfor en mobiltelefon.

Husk at alle Coronarestriktioner gælder – også på en kirkelufter. Max. 5 pers. sammen, hold afstand, vis hensyn og brug håndsprit i kirken. Og husk at nyde naturen og den friske luft, som er Guds gave til os alle!

GO' FORNØJELSE.

Isenvad kirkegård er nu målet for lufteren!

Hunden skal luftes!

Børnene skal luftes efter 6 times hjemmeskole ved skærmen!

Mor/far skal luftes efter en lang dag på hjemmekontoret/arbejdspladsen

- og mange skal luftes som nytårsforsæt.

Isenvad kirkegård er nu målet for lufteren.