Church-a-Cross is an open ecumenical Christian fellowship across culture and ethnicity.The Church Service will be in English, and we will try to facilitate translation into Farsi, Tigrinja and other languages.It is free for all to participate in the fellowship.

The services takes place in Ikast kirke, Kirkegade 3, 7430 Ikast

2. september 2018 kl. 14 i Ikast kirke

Velkommen til International Gudstjeneste Church-a-Cross

-et fællesskab på tværs af kirker og nationalitet-

Der vil være oversættelse til farsi og delvist engelsk Bibelteksterne læses også på tigrinya.

Efter gudstjenesten serveres der kirkekaffe og brød.

Church-a-Cross er en international gudstjeneste, som sker i et samarbejde mellem Bording, Christianshede, Engesvang, Faurholt, Fonnesbæk, Ikast og Isenvad kirker.

Arbejdsgruppe: Lindvig Osmundsen, Ditte Bruun Laursen, Anne Marie Hansen, Lisbeth Kobborg Knudsen, Betty From Jensen og Karin A. Vestergaard.

Kontakt: Lindvig Osmundsen tlf. 21786751 eller Karin A. Vestergaard, tlf. 97 25 25 38

VOLUNTEER- FRIVILLIG

Anyone who will volunteer in practical help, help with transport or help with translation, please contact us.

The group behind Church-a-Cross are the following:

Rev. Karin A. Vestergaard, Ikast,
Rev. Ditte Bruun Laursen, Engesvang
Lisbeth Kobborg Knudsen,Isenvad,
Anne Marie Hansen, Fonnesbæk
Rev. Betty From Jensen Ikast.
Rev. Lindvig Osmundsen,Bording and Christianshede.

Contact persons are:

Rev. Karin A. Vestergaard, Ikast: 97252538.
Rev. Lindvig Osmundsen, Bording: 86861051.