Sjælesorg på nettet.

Sjælesorg.nu er folkekirkens tilbud om en fortrolig samtale gennem chat med en præst på nettet.

På sjælesorg.nu kan du gratis chatte med en præst på internettet via computer, smartphone eller tablet.

Projektet er støttet over en tre-årig periode af Folkekirkens Fællesfond og landets ti stifter.

Projektet er organiseret med styregruppe, projektgruppe, daglig leder og præster som er sjælesørgere på nettet.

Vi er glade for at vi nu kan præsentere vores nye organist: Cathal Per McDonald er pr. 1. september ansat som organist ved Isenvad kirke.Læs mere