TILLYKKE med den lille ny..

Registreringen af en fødsel sker automatisk, hvis der har været en jordemoder til stede.
Har der ikke været en jordemoder til stede, skal moderen anmelde fødslen digitalt på borger.dk senest 14 dage efter fødslen

Ugifte forældre kan i reglen få faderskabet registreret ved at afgive en omsorgs- og ansvarserklæring senest 14 dage efter barnets fødsel. Faderskabet anmeldes digitalt på www.borger.dk med NemId.
Anmeldelse af faderskab giver fælles forældremyndighed, medmindre Statsforvaltningen kontaktes omkring dette

SYNG MED! KOM MED!

Der er ingen nyheder.