Konfirmation

Da du blev døbt, sagde dine forældre ja på dine vegne. Ved konfirmationen er det din egen tur til at sige ja til den kristne tro.
Ved konfirmationen bekræfter Gud det løfte, han gav, da du blev døbt. Nemlig løftet om altid at være der for dig. Også når du nu går fra at være barn til at være ung, for konfirmationen er det kirkelige ritual, der markerer overgangen fra barndom og ungdom.

Mange konfirmander er i tvivl, om de nu tror rigtigt eller nok til at blive konfirmeret. Men man kan ikke sætte tro på formler, så det handler ikke om at tro nok. Tro handler også om tvivl. Og så er det så heldigt, at det ikke kun er dig, der skal sige ja ved konfirmationen. Det er nemlig først og fremmest Gud, der bekræfter at være med dig. Så man kan sige, at du ved konfirmationen ikke siger noget om, hvor meget eller lidt, du tror. Men du siger ja til at blive velsignet og til at Gud er en del af dit liv.
Du skal dog være døbt for at kunne blive konfirmeret, så hvis du ikke allerede er døbt, skal du døbes, før du kan blive konfirmeret.

Konfirmationsforberedelse

Konfirmationsforberedelse for dig, der bor i Isenvad sogn, foregår torsdag i Konfirmandlokalet ved Præstegården (i efteråret om eftermiddagen, om foråret som morgentimer)
Efter undervisningen bliver du kørt med taxa til din skole i Ikast.

At ”gå til præst” er lidt som at gå til fodbold, spejder eller motorlære. Vi mødes en gang om ugen, hvor du lærer en masse forskellige ting. Når man går til præst lærer du om Gud og Jesus. Vi snakker om livets store spørgsmål, og alt det der virkelig betyder noget. Om kærlighed. Om venner. Men også om hvad der sker, når man dør. Og om at være ked af det.

Ud over konfirmationsforberedelsen skal du deltage i mindst 8 gudstjenester op til din konfirmation.

Læs mere om konfirmation her.

Kommende datoer for konfirmationer

i Isenvad kirke

Konfirmationen 2021 udsættes til sensommeren

Pandemien dikterer fortsat restriktioner, der gør det meget svært at afholdee konfirmation som vi gerne vil: som en stor festlig livs- og familiebegivenhed. Vi har derfor besluttet at udsætte konfirmationen i år.

Det betyder at de konfirmander, der bor i Isenvad Sogn og som havde ønsket at at blive konfirmeret i Isenvad Kirke søndag d. 2. maj 2021 kl. 10, nu i stedet kan konfirmeres her

søndag d. 22. august 2021 kl. 10 v. Bodil Nørager.

2022

De til den tid 7. kl. elever som bor i Isenvad Sogn konfirmeres i 2022 søndag d. 8. maj kl. 10

Konfirmander skal forud for konfirmationen have deltaget i konfirmations forberedende undervisning.

2023

De til den tid 7. kl. elever som bor i Isenvad Sogn konfirmeres i 2023 fredag d. 5. maj kl. 10