Vejledning om tilmelding til konfirmandundervisning 2021-22 og konfirmation 2022

Du er på vej til at tilmelde dit barn til konfirmations forberedelse og konfirmation, men inden du går i gang, er der nogle ting, vi gerne vil have, at du er opmærksom på:

• Tilmelding skal foretages af forældremyndighedsindehaver og foregår vha. NemID. Hvis I har fælles forældremyndighed, skal den ene forældre starte tilmeldingen, og den anden forældre modtager efterfølgende en mail med et link, som skal følges for at afslutte tilmeldingen med begge jeres digitale signaturer.
  • Følgende skal oplyses i under 'Yderligere kommentarer': Konfirmandens skole og klasse.
  • Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten, som skal uploades i forbindelse med tilmeldingen.
  • Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Der er nu åbent for tilmeldinger vedr. konfirmation i 2022.
  • Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt kirkekontoret

Kommende datoer for konfirmationer

i Isenvad kirke

Konfirmationen 2021 er udsat til sensommeren

Konfirmationen i 2021 blev pga. Covid udsat.
Konfirmander, der bor i Isenvad Sogn og som havde ønsket at at blive konfirmeret i Isenvad Kirke i foråret, kan nu i stedet konfirmeres her

søndag d. 22. august 2021 kl. 10 v. Bodil Nørager.

2022

De til den tid 7. kl. elever som bor i Isenvad Sogn konfirmeres i 2022 søndag d. 8. maj kl. 10

Konfirmander skal forud for konfirmationen have deltaget i konfirmations forberedende undervisning.

2023

De til den tid 7. kl. elever som bor i Isenvad Sogn konfirmeres i 2023 fredag d. 5. maj kl. 10