Konfirmationstøj skal have endnu en fest!

Konfirmationskjoler, habitter, blazere osv. behøver ikke samle støv i skabet, men kan få sig endnu en fest. Konfirmationstøj kan nemlig genbruges, og alt behøver ikke være splinternyt for at være godt. Derfor er der brug for venlighed og giversind fra tidligere konfirmandfamilier, sådan at trængte familier kan købe et sæt tøj til meget billige penge. Det kan nemlig gøre en stor forskel for de familier, hvor der ikke er så mange penge at gøre med, at man får mulighed for at spare en større udgift til konfirmationstøjet til konfirmationen i foråret.I Ikast-Brande kommune samles brugt konfirmationstøj ind, og det kan afleveres til Røde Kors Genbrug i Brande eller Kirkens Korshærs Genbrug i Ikast. Konfirmationstøjet bliver samlet de to steder, så der bliver et samlet udvalg. Tøjet kan også indleveres til de lokale præster/kirkekontorer i Ikast-Brande kommune, som vil viderebringe det, og ellers kan man kontakte diakonipræst Birthe Møberg på tlf. 23342790.

Tøjet kan købes fra januar 2018.

Kommende datoer for konfirmationer

i Isenvad kirke

Konfirmation i 2020

Vi GLÆDER os til at fejre konfirmation i Isenvad Kirke
...
STADIGVÆK.... og det kan vi gøre et godt stykke tid endnu,
for det er med stor beklagelse, vi har set os nødsaget til endnu engang at udskyde datoen:

TIL LØRDAG D. 19. SEPTEMBER 2020 kl. 10.00

Oprindelig dato var d. 3. maj. Så blev det søndag d. 7. juni.
Nu bliver det altså 19. september 2020 kl. 10 i Isenvad Kirke.

Venlig hilsen sognepræst Bodil Nørager

2021

De til den tid 7. kl. elever som bor i Isenvad Sogn konfirmeres i 2021 søndag d. 2. maj kl. 10

Konfirmander skal forud for konfirmationen have deltaget i konfirmations forberedende undervisning.

2022

De til den tid 7. kl. elever som bor i Isenvad Sogn konfirmeres i 2022 søndag d. 8. maj kl. 10