Melanie stopper som organist

01.02.2018

Det er med beklagelse, vi har modtaget Melanie Skrivers opsigelse som organist ved Isenvad og Fonnesbæk kirke. Melanie stopper med udgangen af februar måned.

Melanie fortæller at hun har været meget glad for arbejdet ved Fonnesbæk og Isenvad Kirker, hvor hun har været organist de sidste 8 år. Hun har dog fulgt Fonnesbæk kirke siden hun i 3. klasse blev en del af kirkekoret. Som 14 årig begyndte hun som organistafløser i Isenvad kirke.

Nu har hun ønsket at prøve kræfter et andet sted, og har derfor søgt og fået stilling som organist ved Seest kirke.

Vi vil savne Melanies fantastiske musikledsagelse både på orgel og flygel og hendes dejlige sangstemme, men ønsker hende alt mulig godt for fremtiden.

Del dette:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelt

Det er med beklagelse, vi har modtaget Melanie Skrivers opsigelse som organist ved Isenvad og Fonnesbæk kirke. Melanie stopper med udgangen af februar måned.Læs mere


Konfirmationskjoler, habitter, blazere osv. behøver ikke samle støv i skabet, men kan få sig endnu en fest. Læs mere


ISENVAD KIRKE

ligger lige midt på byens hovedgade, Bygaden 12.
"Stands og hør - her er dør - til den sande glæde" - synger vi med den gamle digter, men det er stadig sandt, for Isenvad kirke inviterer hver søndag til fællesskab om Gudstjeneste.

Derudover er der gennem året særlige gudstjenester og aktiviteter rettet mod forskellige målgrupper og i forskellige former og rammer.

Isenvad kirke og dets personale danner desuden rammen om livets største begivenheder.

VELKOMMEN