Vi må desværre sige farvel....

12.03.2019

til både organist og kirkekoordinator.

Vi må desværre sige FARVEL til Henrik West

- det er vi naturligvis kede af, for vi var alle, såvel kolleger som menighed, blevet så glade for ham og hans vidunderlige spil – og dejlige engagement – for ikke at tale om korarbejdet, som gik rigtig godt…

Men det er desværre sådan det er… Vores dygtige organist har valgt at opsige sin stilling i Fonnesbæk og Isenvad kirker for at vende tilbage til den stilling, han har haft orlov fra i Norge. Henrik længes tilbage til Norges natur og den sammensætning, organiststillingen har deroppe i Setesdal. 
Henrik har sidste tjeneste i Fonnesbæk og Isenvad kirke d. 17. maj.

Vi vil sige mange tak til Henrik for hans indsats – og god vind fremover.

Og også FARVEL til vores dygtige kirkekoordinator og daglig leder Tove Simonsen

som har valgt at opsige sin stilling pr. 1. august 2019.
Tove beklager det meget, men hun har i længere tid overvejet, om stillingen var den rette for hende, og omvendt, om hun var den rette til stillingen – et job, som hun på så mange måder holder rigtig meget af. Og vi holder også utrolig meget af Tove. Hendes imødekommenhed, udholdenhed, dejlige udstråling og empatiske evner, som både kolleger, menighed og menighedsråd har nydt godt af de sidste 5 år, vil vi savne. Men beslutningen er taget. Nye udfordringer venter for Tove og for os – vi ønsker Tove alt godt!

På menighedsrådenes vegne

Trine Bæk og Knud Erik Bjerre.

Del dette:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelt

til både organist og kirkekoordinator.Læs mere


Det bli'r HIMMELSK, når Isenvad deltager i Himmelske dage på Heden i Herning. Læs mere


ISENVAD KIRKE

ligger lige midt på byens hovedgade, Bygaden 12.
"Stands og hør - her er dør - til den sande glæde" - synger vi med den gamle digter, men det er stadig sandt, for Isenvad kirke inviterer hver søndag til fællesskab om Gudstjeneste.

Derudover er der gennem året særlige gudstjenester og aktiviteter rettet mod forskellige målgrupper og i forskellige former og rammer.

Isenvad kirke og dets personale danner desuden rammen om livets største begivenheder.

VELKOMMEN