"Påskeblomst! - men er det sandt?"

19.09.2019

(bedet ud mod hovedgaden).

"hvem er du velkommen gave?"  - lyder en anden verselinje fra Grundtvigs stærke påskesalme, og jo da! - løgene skal da leve videre, så kom og grav op og flyt hjem til din have. VÆRS'GO!
Enhver er velkommen til at komme op grave løg op

lørdag d. 28. september fra solopgang til solnedgang.

Yderligere spørgsmål op opgravning af påskeliljeløgene kan rettes til graver Svend-Erik Hansen, 24 66 47 74

Del dette:

Ja! - det er virkelig sandt, at alle påskeliljeløg fjernes fra Isenvad Kirkes P-pladsLæs mere