Kirkens adresse:

Bygaden 12

Isenvad

7430 Ikast

se på kort her

Isenvad Kirke er "Vejkirke"

Det betyder at kirken er åben kl. 8-17 hver dag og at alle og enhver er velkommen til at kigge indenfor og se nærmere på kirkens udsmykning eller måske sætte sig og ta' en stille-stund. Der er også mulighed for at  tænde et lys i lysgloben. 

Om kirken

Isenvad kirke ligger lige midt på byens hovedgade, Bygaden 12.
"Stands og hør - her er dør - til den sande glæde" - synger vi med den gamle digter, men det er stadig sandt, for Isenvad kirke inviterer hver søndag til fællesskab om Gudstjeneste.

Derudover er der gennem året særlige gudstjenester og aktiviteter rettet mod forskellige målgrupper og i forskellige former og rammer.

Isenvad kirke og dets personale danner desuden rammen om livets største begivenheder.

VELKOMMEN

Istandsættelse 2017

Fra sommeren 2017 til medio december samme år gennemgik Isenvad kirke en istandsættelse, der bl.a. omfattede en ændring af møblering og belysning, en ny klokke og klokkestol, isolering af tagrum, istandsættelse af bjælkelag samt kalkning og ny farvesammensætning. 
En årelang planlægningsproces lå forud inden selve det praktiske arbejde med arkitekt Thomas Medom Beck i spidsen kunne tage sin begyndelse. 
Den 17. december 2017 blev kirken igen åbnet for kirkelige tjenester, og menigheden nyder nu det smukke og lyse udtryk, kirken har fået. 

Se billeder fra istandsættelses processen her